به نام خداوند شمشیر و تیغ که باران آتش درآرد زمیغ
خب امروز می خوام در مورد کارت ASUS ROG Strix RX 470 براتون به اندازه اطلاعات خودم مطلب بزارم ولی نه به صورت مقاله بلکه از زبان خود کارت البته این کار تخصصی نیست ولی براجالب تر شدن متن بد نیست
دارم پا به این دنیا می زارم این جا کجاست من چیپ گرافیک های AMDهستم که با فناوری ساخت 14 نانومتری شرکت سامسونگ درست شدم شرکت AMD عجب جای بود ولی من تا به خودم خواستم بیام شرکت منو به شریک تجاری خود یعنی ASUSفروخت(منظورم هسنه گرافیک یاGPU)در مورد این شرکت هر چی بگم کمه در ادامه متوجه ایم موضوع می شید.
یکم در موردASUSبگم بهتون که چه جای هست .ازبزرگترین تولید کننده های کامپیوترو تجهیزات جانبی هست که در تایپه و اقع در تایوان هست که امروزه شرکت های بزرگی در تایوان وجود داره پس بین این شرکت ها سر بلند کردن نیازمند کیفیت و شاخص های زیادی هست که ASUS در اون موفق بوده و تونسته به این اسم و رسم برسه قصد تعریف بیش از حد ندارم چون تعریف و تمجید خوب هست ولی انتقاد و گفتن نقطه ضعف هاست که بر طرف کردن اون ها باعث پیشرف می شه بگزریم:
ابتدا شرکت برای زیبا تر شدن من نقشه برد و خنک کننده و سیستم نور پردازی که شما به اون چی می گید AURA RGB:که دارای 6 حالت ومیلیون ها رنگ بندیست البته برای تغییر رنگ هام یک نرم افزار هم گذاشتن (AURA Graphics Card )که کار با اون آسونه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه مهندسینASUSدست به کار شدن من رو وارد اتاق عمل کردن و برای قوی تر شدن من رو اورکلاک کردن حدود5% فرکانس من بالا تر اومد البته اینو بگم من هیچ انسانی رو در طی قدرتمندتر شدنم ندیدم که به اون(Auto-Extreme) می گن که کاملا خط تولید رباتیک هستش و باعث شد که من با دقت و با کیفیت بیشتری ساخته بشم.
از اونجای که من یکم گرمای هستم شرکت برا سرد کردن من از خنک کننده Direct CUIIاستفاده کردن عجب دلسوزن خالقان من خنک کننده ای که برا من گزاشتن 2تا فن داره که اندازه اون ها 95میلیمتر هست و فن ها به صورت بالی شکل هستند که صدا و نویز بسیار پایینی در حد صفر دارند (احساس می کنم قطبم الان ساکت و سرد) اگه با دقت رو فن هام نگا کنید لوگو خفن STRIXرو می بینید از اون جای که هیت سینک من وسیع و ارتفاع کمی داره بقیه اعضای بدن منو هم خنک نگه می داره .
IMG_9725.jpg
IMG_9746.jpg
برای راه افتادن من و خنک نگه داشتنم نیاز به برق هست شرکت برا من 4+2کانکتوربا استاندارد Super Alloy Power II در نظر گرفته که4تا برا GPUو2تا برا حافظه DDR5من گذاشته و رابط 256 که چه سرعتی بهم داده شرکت از جای که خیلی مهربونه برا من از جاپون(ژاپن خودمون XD) خازن اورده .از اون جای که برای شرکتم مهم هستم در جلوم 4کانکتور قراردادن که می تونید فن های کیستون رو به من متصل کنید بقیش با من .خودم تنظیم می کنم چرخشو.
برا متصل کردن من به صفحه نمایش داش کوچیکمو می گم چندتا راه دارین راه 1 راه 2 راه 3 راه4شوخی کردم این 4 راه شامله 2درگاه DVI یک درگهHDMI-2 و یک درگاه Display Port 1.4هست.
کم کم دارم به آخر راه می رسم و قراره منو در جعبه قرار بدن چه جدای سختی این همه شرکت برای من زحمت کشیده می خوان منو به دست مصرف کننده ها برسونن ولی برا راحتی در حمل و نقل و کمتر آسیب دیدن من رو در محافظ نرم و محکمی قرار دادن و همراه با من چند همسفر گذاشتن که تو راه حوصلم سر نره دفتر چه راهنما برچسب واکانت 15 روزه پرمیوم بازی آنلاین world of warship یه DVDکه همه برنامه های مربوط به من هست که چندتاشو براتون می گم GPU Tweak Streaming که دما فرکانس ولتاز و با این برنامه می تونید از، سیستم و بایوس کارت گرافیک خود رو تغییر بدهید در مورد AURA RGB هم که قبل به شما توضیح دادم .
IMG_9719.jpg
IMG_9722.jpg
از اون جای که شرکت من رو برای کار های گرافیکی به همه جای دنیا فرستاد یک اسم برام گذاشت ASUS ROG STRIX RX470که من مدل 4GBهستم و از DX12هم پشتیبانی می کنم
شرکت چندتا تست هم ازم گرف که بفهمه کاری هستم یا نه.
در آخر اگر قصد خرید منو دارید من هم اورکلاک شدم کیفیت ساخت بالا و خوبی دارم از 4GB حافظه نورپردازی AURA و کولینگ مناسبی بر خوردارم و قیمت و ارش بالای دارم
یک ضعف کوچیکم دارم برام بک پلیت نذاشتن که اونم قابل چشم پوشیه.
پاورقی:
Super Alloy Power II :قطعات و آلیاژهای به کار رفته با دوام و 50%خنک تر هستند.
Nkg2En.png
امید وارم متن خوبی نوشته باشم اگه کمی و کاستی داشته به خوبی خودتون ببخشید از تیم شهرسخت افزار و شرکت ASUSهم تشکر می کنم.
Bookmarks